Laupäeva päeval on hoovihma vaid üksikutes kohtades. Õhutemperatuur on päeval 21 kuni 25 kraadi.

Pühapäeval suundub uus madalrõhkkond Skandinaavia lõunaosa kohalt Soome suunas ja selle serva mööda kandub Eestisse vihmasadu, mis algab vastu hommikut saartel ja laieneb päevaks üle Eesti, on äikeseoht. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub edelasse ja läände ning tugevneb puhanguti 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur öösel 11 kuni 16, rannikul kuni 19, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeva öö on madalrõhkkonna mõjul sajuhoogudega, päeval madalrõhkkond kaugeneb ja vihmahooge on hõredamalt. Tuul puhub öösel edelast ja läänest ning puhangud ulatuvad kuni 18 m/s, päeval on lääne- ja loodetuule puhanguid kuni 15 m/s, õhtul tuul rahuneb. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 14, rannikul üle 15, päeval jääb 18 ja 21 kraadi vahele.

Teisipäeva öösel tugevneb kõrgrõhuhari ja taevas muutub selgemaks. Tuul pöördub üle lõuna idakaarde ning pärastlõunal tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul üle 15, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Kolmapäeval on öö ja hommikupoolik vihmahoogude ja äikesega, pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Ilmateenistuse andmetel on tuul tugev, puhub öösel idakaarest, päeval pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval jääb 18 ja 23 kraadi vahele.

Neljapäeval on sajuvõimalus väiksem, kuid päev päris kuivalt ei pruugi mööduda ning üksikud vihmahood pole välistatud. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Kui reedel veel kõrgrõhkkonna serv Eestit katab, siis on meie ilm peamiselt sajuta. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, rannikul kuni 19, päeval jääb 23 ja 26 kraadi vahele.