Neljapäeval kandub kõrgrõhuala serva mööda veidi lahedamat õhku. Niiskust on enam ja seetõttu on hoovihma ja äikese võimalus pisut suurem. Suuremal osal Eestist on pilvi hõredalt ja ilm sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul, päeval tugevneb põhjarannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Sooja on öösel 12-15, saarte rannikul 18, päeval 21-25, Põhja-Eesti rannikul kuni 18 kraadi.

Reedel kõrgrõhuala tugevneb, pilvi on vähe ja saju tõenäosus langeb alla 25%. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Sooja on öösel 7..12, saarte rannikul kuni 16, päeval 20..23, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Laupäeva öö ja ennelõuna on kõrgrõhuala servas veel sajuta. Õhtupoolikul suureneb lõuna poolt madalrõhkkonna surve ning Liivi lahe ümbruses ja Eesti lõunaservas suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Ida- ja kirdetuul päeval tugevneb. Sooja on öösel 7..12, saarte rannikul kuni 16 , päeval sisemaal 21..25, meretuulega rannikualadel aga vaid kuni 19 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhuvöönd Leedu ja Läti kohalt loodesse ning jõuab päevaks Lõuna-Rootsi. Eesti jääb idapoolse kõrgrõhuala ja lääne poolt survestava madalrõhuvööndi vahele. Kahe erineva rõhuala piirimail kannab kaguvool meile kuuma õhumassi, milles on niiskust enam.

Öösel ja ennelõunal on hoovihma ja äikese võimalus suurem Lääne-Eestis. Õhtupoolikul on vihmahoogude ja äikeseoht üle Eesti, seejuures sajuhood ja äike võivad tugevad olla. Tuul puhub idast ja kagust ja on öösel tugevam, päeval vaibub. Sooja on öösel 13-18, päeval 24-29 kraadi, vaid meretuulele avatud rannikul ja sajuhoogude all on jahedam.

Esmaspäeval madalrõhuvööndi mõju väheneb ning vihmapilvi on hõredamalt. Puhub nõrk läänekaare tuul. Sooja on öösel on 12..17, päeval 20..26 kraadi. Teisipäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhuvööndi piirile. Hoovihma ja äikese võimalus on suurem, tuul nõrk. Sooja on öösel 10..15, päeval 22..26 kraadi.