Kolmapäeval liigub Läänemere lõunavete kohalt uus madalrõhkkond Läti kohale ja toob niiskust lisaks. Öösel on sajuhooge hõredamalt, hommikul muutub sadu tihedamaks ja laieneb üle Eesti. Sajab nii lörtsi kui vihma. Tuul pöördub üle lõunakaare itta ja kirdesse, kiiruseks 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +2..+7°C.

Neljapäeval tuleb madalrõhkkond Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Tuul puhub valdavalt idakaarest ning on mandri lõuna- ja idaosas nõrk, Lääne- ja Põhja-Eestis ulatub kirdetuul 5-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +2..+7°C.

Reedel madalrõhkkond nõrgeneb, kuid jääb Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Vahetevahel sajab, enamasti lörtsi, aga kohati tuleb ka vihma. Tuul on Ida-Eestis nõrk ja muutliku suunaga, Lääne-Eestis puhub lääne- ja loodetuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +2..+6°C.

Laupäeval püsib Eesti nõrgeneva madalrõhkkonna mõjualas. Sajuhoogude tõenäosus on jätkuvalt suur, valdavalt sajab lörtsi, kohati sekka ka vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, saartel ja läänerannikul puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +2..+7°C.

Pühapäev tuleb madalrõhkkonna äärmisel servaalal muutliku pilvisuse ja kohatiste sajuhoogudega. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, päeval +3..+8°C.

Esmaspäeval võib madalrõhkkond lõuna poolt energiat lisaks saada ning uuesti aktiivsemaks muutuda. Kui aga antitsüklonaalne protsess ülekaalu saavutab, siis muutub ilm kuivemaks. Tänastel andmetel vastuoluline tendents püsib ja mõlemal arenguprotsessil on võrdväärsed võimalused.

Teisipäeval on tõenäolisem madalrõhkkonna mõju vähenemine ja tõusva õhurõhu foonil on saju võimalus väiksem. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +2..+7°C.