Neljapäeva öösel on Eesti kohal korraks kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta, päeval liigub üle Läänemere põhjaosa itta madalrõhulohk. Öö ja ennelõuna on enamasti sajuta, kohati võib olla udu, kuid pealelõunal on sajuhooge laialdasemalt ja võimalik on kohati äike. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 14, päeval 18 kuni 23 kraadi, teatab riigi ilmateenistus.

Reedel areneb Soome kohal uus madalrõhuala kese. See toob taevasse paksud pilved ja muudab reedese päeva vihmaseks ja jahedaks. Öösel saartelt alates pilvisus tiheneb ja hommikuks jõuab vihm Lääne-Eestisse. Päeval levib vihmasadu üle Eesti läänest itta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval tugevneb loodetuul 6-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi, paksude vihmapilvede all langeb paar kraadi madalamale.

Laupäeva öösel ja ennelõunal on Eesti kohal viivuks nõrguke kõrgrõhuhari ja ilm peamiselt sajuta, kuid pealelõunal jõuab Skandinaaviast kohale madalrõhuala lohk ja suureneb hoovihmavõimalus. Tuul pöördub lõunakaarde, kuid on nõrk. Sooja on öösel 7 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Soome madalrõhuala ja selle lohk katab Baltimaad ning vihmahood on sagedased, kohati on äikest. Puhub mõõdukas edela-, läänetuul. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhuala edelaserv eemaldub, kuid jätkuvalt jagub vihma paljudes kohtadesse, õhtu poole sajud nõrgenevad ja harvenevad. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, õhtul loodetuul. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Teisipäeval ootame kõrgrõhuharja tugevnemist ja hoovihma võib sadada vaid üksikutes kohtades. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Kolmapäeval liigub üle Soome madalrõhuala, kuid sedakorda loodetavasti põhjapoolsemat trajektoori pidi ja Eestisse jagub vaid üksikuid hoovihmapilvi. Puhub üpris tugev edelatuul. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 18 kuni 22 kraadi, Kagu-Eestis võib tõusta paar kraadi kõrgemale.