Nii oli näiteks kell 8 hommikul Tallinnas, Türil, Viljandis ja Väike-Maarjas lund kuus senimeetrit, Kuusikul, Lääne-Nigulas ja Maasumõisas aga viis sentimeetrit.

Ilmateenistuse lumekaardil saad silma peal hoida siit!

Pühapäeval õhurõhk tõuseb ja kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Kohati võib veidi sadada. Libeduseoht püsib. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saarte rannikul üle 0°C, päeval -1..+3°C.

Esmaspäeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja laieneb päeva jooksul üle Läänemere. Õhtupoolikul jõuab lörtsisadu Lääne-Eestisse. Lõunakaare tuul tugevneb, päeval on sisemaal puhanguid 12, saartel ja rannikul 15-18 m/s. Õhutemperatuur on öösel mandril 0..-4°C, saartel jääb 0..+3°C piiresse, päeval on -2..+3, Saaremaa ja Hiiumaa rannikul tõuseb +5°C-ni.

Teisipäeval suundub madalrõhkkond Soome ja selle lohk liigub Eesti kohale. Toob ööks tihedat lund ja lörtsi. Lõuna- ja kagutuul on ikka väga tugev. Õhutemperatuur on -4..+1, saartel kuni +4°C. Päeval sajab lörtsi ja vihma ning sajud on nõrgad. Tuul pöördub läänekaarde ning pisut rahuneb. Õhutemperatuur on -1..+4°C, saartel võib üle +5°C tõusta.

Kolmapäeval ulatub madalrõhkkonna serv üle Eesti. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2°C, päeval 0..+5°C.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 0..+4°C.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on enamasti sajuta. Tuul pöördub kagusse ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval -1..+3°C.