Kolmapäeval liigub osatsüklon üle Läänemere Eesti looderannikule ja siit edasi itta. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edelatuul, puhanguid sisemaal 15, rannikul 20 m/s, Liivi lahel võib üle 20 m/s olla. Päev tuleb eemalduva madalrõhkkonna järel sajuhoogudega, sajab vihma ja lörtsi, õhtu poole sajuhood hõrenevad ja lähevad üle lumeks. Tuul nõrgeneb, puhub mandril suurema osa ajast edelast, õhtul pöördub loodesse. Saartel pöördub juba ennelõunal loodesse ja ulatub puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4, pärastlõunal alates Loode-Eestist langeb ning õhtul on juba kõikjal alla 0°C. Teed muutuvad väga libedaks!

Neljapäevaks eemaldub osatsüklon Venemaa põhjaalade kohale ja saab osaks Skandinaavia põhjaaladel püsiva madalrõhkkonnaga. Eesti jääb suure madalrõhuala servaalale. Kohati sajab lund. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Loodevoolus saabuv õhumass on mõõdukalt külm. Õhutemperatuur öösel 0..-5, päeval -1..+1°C.

Reedel ulatub kauge madalrõhkkonna edelaserv ikka Eestini. Siin-seal tuleb lume- ja lörtsihooge. Lääne- ja loodetuule puhanguid on kuni 14 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel sisemaal -1..-5, tuulele avatud rannikul kuni +1, päeval -2..+1°C.

Laupäeva öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -1..-6°C. Päevaks laieneb madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemere äärde ja selle sajupilvede servast sajab Saaremaal ja Hiiumaal algul lund ja lörtsi, hiljem vihma. Õhtuks jõuab lume- ja lörtsisadu mandrile. Lõunatuul tugevneb saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1..+2°C-ni.

Pühapäeval ulatub madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemerele, Venemaa poolt aga kõrgrõhkkond Balti riikideni. Kahe rõhuala piirimail puhub meil mõõdukalt tugev lõunakaare tuul. Mõnes kohas sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +1..+4°C.

Esmaspäeval suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve. Lõuna- ja kagutuul paisub tugevamaks, puhanguid on 14 m/s, saartel võib olla kuni 20 m/s. Siin-seal tuleb sajuhooge lörtsi ja vihmana. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +2..+4°C.

Teisipäev tuleb madalrõhkkonna servas lörtsi- ja vihmahoogude ning tugeva lõunatuulega. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+4°C.