Täna püsib Eesti kohal madalrõhuvöönd. Päeval on hoovihma tõenäosus suur. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 15..21 kraadi.

Pühapäeval jääb Eesti nõrgeneva madalrõhuala serva. Õhurõhk küll tõuseb ja öösel on saju võimalus väiksem. Kuid päeval on rünksajupilvede arenguks tingimused soodsad, pole välistatud ka äike. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 6..7 kraadist sisemaal 12 kraadini rannikul, päeval 17..22 kraadi, sajuhoogude all on jahedam.

Esmaspäeval püsib Eesti kohal nõrgenev madalrõhuala. Hoovihma on nii öösel kui päeval, päeval kohati ka äikesevõimalus. Tuul on nõrk, päeval pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 15..20 kraadi.

Teisipäeval, jaanilaupäeval, saabub Eesti kohale lõuna poolt uus osatsüklon tiheda sajuga. Öösel sajab peamiselt Ida-Eestis, päeval on tõenäoliselt tugevat vihma oodata üle Eesti, kohati on äikest. Tuul puhub põhjakaarest ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 14..19 kraadi.

Kolmapäeval, jaanipäeval on Eesti kohal madalrõhuala ja vihmadest pole pääsu. Vaid öösel ja hommikul on sadusid vähem, päeval saabub lõuna poolt uus laussajuala. Tuul on valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 17..22 kraadi.

Neljapäeval püsib meie kohal madalrõhuala põhjaserv. Hoovihmad jätkuvad. Tuul on idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 16..21 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhuala ida poole. Sadudes on pikemad vaheajad. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 16..22°