Neljapäev on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Kesk-Euroopa poolt survet aga avaldab survet madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail tugevneb hommikul ida- ja kirdetuul 5-12, puhanguti 15, õhtupoolikul saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Reedeks tekib Skandinaavia kohale uus väike madalrõhkkond ja laieneb servaga üle Eesti. Öösel ja hommikul võib mõnes kohas veidi lörtsi ja vihma sadada. Päeval jõuab paksem pilvemass. Sadu muutub tihedamaks ja laieneb üle Eesti. Sajab enamasti vihma. Puhub tugev ida- ja kagutuul, puhanguid on 15, saartel öösel kuni 18. Päeva peale pöördub tuul lõunakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +4 kuni +8 kraadi.

Laupäeval lisandub lõunavoolus soojust ja niiskust. Aeg-ajalt sajab vihma. Õhtul saab Lääne-Eestis suurem sadu läbi ja pilved hõrenevad. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning rahuneb, vaid Kirde-Eestis on öö hakul puhanguid veel 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel +2 ja +7, ennelõunal +5 kuni +10 kraadi, pärastlõunal temperatuur langeb.

Pühapäeval jääme idapoolse kõrgrõhkkonna ja lääne pool oleva madalrõhkkonna piirimaile. Siin-seal sajab vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +3 kuni +8, Lõuna-Eestis võib tõusta paar kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja selle lohk liigub üle Läänemere ning toob niiskust lisaks. Sajab lörtsi ja vihma. Lõuna- ja kagutuul tugevneb, õhtul pöördub edelasse ning püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Teisipäevaks muutub lääne-idasuunaline jugavool Atlandil väga jõuliseks ja see kannab ookeanilt niiskust Läänemere äärde. Vahete-vahel sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +3, päeval +3 kuni +8.

Kolmapäeval kandub eemalduva madalrõhkkonna järel meile pisut külmemat õhku. Lörtsi- ja vihmasaju võimalus püsib. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +6, Lõuna-Eestis kuni +8 kraadi.