Laupäeva öösel ja ennelõunal on Eesti kohal viivuks kõrgrõhuhari ja ilm peamiselt sajuta, kuid pealelõunal jõuab Skandinaaviast kohale madalrõhuala lohk ja sajuala liigub läänest itta. Tuul pöördub lõunakaarde, pealelõunal edelatuul tugevneb 4-10, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on öösel 7 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi, teatab ilmateenistus.

Pühapäeval liigub üle Kesk-Soome madalrõhuala ja selle lõunaserv ulatub üle Eesti. Öö on sajune Ida-Eestis, päeval jagub vihmahooge mitmele poole Eestisse, kuid sajuhood ei tohiks olla tugevad. Puhub üsna tugev edela-, läänetuul. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhuala edelaserv eemaldub. Öö on suurema sajuta, kuid päev on jätkuvalt vihmahoogudega. Puhub nõrk edela- ja läänetuul. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Teisipäeval on ülekaalus kõrgrõhuharja mõju ja hoovihma sajab kohati. Puhub nõrk läänekaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on võim veel kuivema kõrgrõhuharja käes, päeval liigub taas üle meie madalrõhulohk ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval madalrõhuala Soome keskosa kohal tasapisi hääbub. Meil sajab kohati hoovihma. Puhub üsna tugev lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Reedel on võimalus lõunapoolse kõrgrõhuala püsima jäämisele. Samavõrd on võimalus, et Venemaale eemalduva ja Lääne-Euroopast läheneva kõrgrõhuala vahele mahub madalrõhuvöönd, milles üks väiksem tsüklon liigub Eesti suunas ja toob taas vihma. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Sooja öösel 9 kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.