Homme öösel ulatub üle Eesti kõrgrõhuhari. Selge ja rahuliku ilmaga langeb õhutemperatuur 0 kuni -5-ni, meretuulega rannikul kuni +3 kraadi. Päeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk. Ennelõuna on sajuta, pärastlõunal pilvisus tiheneb ning õhtupoolikul hakkab saartel vihma sadama. Kagutuul veidi tugevneb, saartel on puhanguid 12-13 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi, teatab ilmateenistus.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahe ümbrusse ja selle servas sajab meil aeg-ajalt vihma. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul, saartel ja rannikul on puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +6, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Esmaspäeval suundub madalrõhkkond Soome ja areneb teisipäeval kogu Põhja-Euroopat katvaks madalrõhualaks. Läänevoolus lisandub niiskust ja meil sajab aeg-ajalt vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub tugev edelatuul, teisipäeva õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel kandub loodevoolus külmemat õhku. Sajuhooge jääb harvemaks, kuid vihma sekka tuleb siis ka lörtsi. Puhub tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari ja olulist sadu ei tule. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 7 kuni 11 kraadi.

Reedel jõuab Läänemerele uus madalrõhkkond ja tõenäoliselt liigub edasi üle Läti kagusse. Sel juhul lisandub meile jahedamat ja niiskemat õhku. Tuul pöördub kagust itta ja kirdesse ning päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 6 kuni 10 kraadi.