Kolmapäeval liigub kõrgrõhuala kese Lõuna-Soome kohale ja Eesti jääb kõrgrõhkkonna lõunaserva. Idakaare tuul nõrgeneb, ilm on sajuta, kuid öised soojakraadid jäävad 3 ja 9 vahele, maapinna lähedal langeb temperatuur kohati nullkraadi lähedale, rannikualadel on sooja kuni 15 kraadi. Päevased soojakraadid jäävad vahemikku 17 kuni 22.

Neljapäevast esmaspäevani laiub üle Läänemeremaade kõrgrõhuala ja Eesti jääb selle keskele. Püsib nõrga muutliku tuulega ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhutemperatuur vähehaaval tõuseb. Kui neljapäeva öösel on sooja 5 kuni 10, rannikul kuni 15 kraadi; siis päeval on õhusooja 18 kuni 23 kraadi. Pühapäeva ja esmaspäeva öösel on sooja juba 8 kuni 15, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Teisipäeval jõuab Skandinaaviast üle Läänemere meile niiskemat õhku. Samal ajal tugevneb Valgel merel uue kõrgrõhkkonna kese. Idakaarde pöörduv tuul tugevneb ja võib kanda meile jahedamat õhku. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 19 kuni 23 kraadi, Kirde-Eestis võib olla paar kraadi jahedam.