Homme öösel ja hommiku poole võib Põhja-Eestis veidi vihma sadada, pärastlõunal sadu laieneb. Õhtul muutub sadu laialdaseks ja tihedaks. Edelatuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, Ida-Eestis öö hakul kuni -2, hommikuks tõuseb kõikjal üle 0 kraadi, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma, õhtul muutub sadu lumisemaks. Tuul on tugev, puhub öösel edelast ja läänest, päeval pöördub loodesse ja võib tormiseks tõusta. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi, pärastlõunal alates Loode-Eestist langeb alla 0 kraadi.

Neljapäeva öösel sajab veel kohati lund ja lõõtsub väga tugev loode- ja põhjatuul. Päev on selgem ja sajuta, tuul nõrgeneb ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Reedeks on tuul nõrk kuni õhtuni, siis algab saartest alates edelatuule tugevnemine. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, sisemaal võib kohati -15 kraadi ümbrusse langeda, päeval on -2 kuni -7 kraadi.

Laupäeva ilm on veel sajuta. Läänemere äärde jõuab uuesti soojem õhumass. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -3 kuni -8, Kesk- ja Ida-Eestis -9 kuni -14°C, hommikuks õhutemperatuur tõuseb, päeval +1 kuni +4, Kagu-Eestis on veel kuni -2 kraadi. Tihedam sadu meile ei ulatu, aga kohati veidi lörtsi ja vihma, sisemaal ka nõrka lund võib sadada.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb ja päev on laialdaselt päikeseline. Puhub mõõdukalt tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +3 kuni +8 kraadi.