Homme muutub kõrgrõhkkond mõjusamaks, seda nii maapinna lähedal kui ka kõrgemates õhukihtides. Ilm on suuremal osal Eestist sajuta (üksikuis paigus saju tõenäosus 25-50%). Põhjakaare tuul nõrgeneb 4-9 m/s, vaid öö hakul on saartel ja põhjarannikul puhanguid 12-15 m/s. Õhumass on külm. Öine miinimum langeb õhus sisemaal 3-4 kraadini, maapinnal nulli ümbrusesse, rannikul on sooja kuni 11 kraadi, päeval 10 kuni 14 kraadi, kirjutab ilmateenistus nädalaprognoosis.

Kolmapäeval nihkub kõrgrõhkkond veidi lõuna poole. Üle Skandinaavia põhjatipu liigub aktiivne madalrõhkkond ja tõstab ka Läänemere ja Soome lahe ääres edelatuule tugevaks, puhangud tõusevad eelkõige Soome lahel kuni 15 m/s. Suuremad sajud meile ei ulatu, vaid Eesti põhjaservas võib üksikuid vihmahooge tulla (saju tõenäosus jääb enamasti alla 50%). Õhutemperatuur öösel 0 kuni +5, maapinnalähedane õhukiht on sel juhul valdavalt miinustes. Rannikul on sooja kuni 11, päeval 13 kuni 15 kraadi.

Neljapäeva öö on enamasti sajuta ja pisut rahulikum, hommikuks aga edelatuul taas tugevneb. Päeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu järjekordne madalrõhkkond ja selle lohk venib ühes vihmahoogudega Eestini (saju tõenäosus varieerub 50-75%, Kirde-Eestis kuni 90%). Tuul on tugev ning pöördub päeva jooksul edelast loodesse. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12, päeval 12 kuni 15 kraadi.

Reede öösel madalrõhulohk eemaldub ja saju võimalus väheneb. Puhub tugev loodetuul, puhanguid võib rannikul kuni 20 m/s olla. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi. Päeval on kõrgrõhkkonna mõju tugevam ja ilm valdavalt sajuta (saju võimalus kuni 25%). Loodetuul nõrgeneb. Õhusooja on 11 kuni 15 kraadi.

Laupäeval jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile. Lõuna pool valitseb võimas kõrgrõhuala ja tänu sellele jääb saju võimalus alla 25%. Üle Skandinaavia põhjatipu liigub uus aktiivne madalrõhkkond, tõstab meil edelatuule tugevaks, aga toob kaasa ka soojema õhumassi. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis 4-9, Lääne-Eestis 7-12, päeval 15-17 kraadi.

Pühapäeval katab Eestit kõrgrõhkkonna loodeserv. Ilm on suuremal osal sajuta (saju võimalus alla 25%). Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Esmaspäeval jõuab jugavoolu toel uus madalrõhkkond Skandinaavia põhjatippu, laieneb Läänemereni ja tõstab edelatuule tugevaks. Tihedam sadu meile ei ulatu. Nõrga vihma võimalus on aga Põhja-Eestis kuni 50%. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 14 kuni 17 kraadi.