Neljapäeval kandub Soomet ja Venemaa loodeosa kattev kõrgrõhuala veidi ida poole ja lõuna poolt lisandub Eestisse niiskust. Siin-seal sajab nõrka lund, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on -2 kuni -8, öösel selgema taeva korral langeb Kirde-Eestis -10 kuni -13-ni.

Reedel jääb Eesti ikka idapoolse kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhkkonna piirimaile. Nõrka lund sajab enam öösel, päeval hõredamalt. Tuul nõrgeneb ning puhub kagust ja lõunast. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, öö hakul Kirde-Eestis kuni -10, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Laupäeval on kõrgrõhuala mõjusam, kuid üksikutes kohtades võib nõrka lund sadada. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval on Eesti lääneservas nulli ümbruses, Ida-Eestis kuni -4 kraadini.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk rõhuväli. Siin-seal sajab nõrka lund ja lörtsi. Puhub nõrk kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, Ida-Eestis võib -10 ümbrusse langeda, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval kandub üle Skandinaavia soojemat õhku. Siin-seal sajab nõrka lund ja lörtsi. Öösel on tuul nõrk, päeval tugevneb lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval tõuseb Lääne-Eestis -1 kuni +1 kraadini, ida pool jääb 0 kuni -2 piiresse.

Teisipäeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk ning toob Eestisse lund ja lörtsi, päeval võib lääne pool sekka ka vihma pudeneda. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval jääme madalrõhkkonna mõjusfääri. Sajab lund ja lörtsi. Puhub tugev lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, päeval -1 kuni +1 kraadi.