Reede öö on kõrgrõhuharja mõjul karge ja sajuta ning rahulik. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, meremõjuga rannikul kuni +1 kraadi. Päeval lisandub loodevoolus niiskust ning kohati sajab vihma, õhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on 5 kuni 0 kraadi.

Laupäeval muutub madalrõhkkond Karjala kohal aktiivsemaks ja selle lääneserva mööda võivad sajupilved ka Eesti kohale jõuda. Sel juhul sajab siin-seal vihma ja lörtsi, sekka ka lund, sest loodevoolus saabuv õhumass on võrdlemisi külm. Kui lääne poolt kõrgrõhuhari tugevamaks osutub, siis võib paksem pilvemass ka Eesti idapiiri tagant mööduda ning sel juhul on sajuhooge hõredamalt. Lääne- ja loodetuul on öösel nõrgem, päeval uuesti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Pühapäeva öö tuleb kõrgrõhuharja mõjul sajuta, selgem ja rahulik. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, rannikul kuni +2 kraadi. Päeval jõuab üle Läänemere madalrõhulohk ja muudab ilma pilvisemaks, üksikutes kohtades võib ka veidi sadada. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 3 kuni 8 soojakraadi.

Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Skandinaavia kohale ja laieneb jõulisemalt üle Läänemere. Edela- ja lõunatuul on tugev. Edelavoolus lisandub soojust ja õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5, päeval tõuseb 11 kuni 14 kraadini, meretuulega rannikul jääb 5 kraadi ümbrusse. Tänastel andmetel võivad sajupilved alles õhtuks jõuda.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond edasi üle Soome itta ja selle lõunaservas on meie ilm vihmahoogudega, õhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval kandub madalrõhkkondade aktiivsem tegevusväli Eestist kaugemale ning vihma ja lörtsihooge on hõredamalt. Tuul rahuneb ja pöördub idakaarde. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 5 kuni 10 kraadi.