Kolmapäeva öösel liigub kiires edelavoolus järgmine madalrõhulohk üle Eesti. Sajab tihedat lörtsi ja vihma, pärast keskööd saab lääne poolt alates tihedam sadu läbi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, puhanguti 15, rannikul 17, Liivi lahel võivad ulatuda 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Päeval on sajuhooge hõredalt. Õhtul jõuab Edela-Eestisse uus tihe lörtsisadu. Ennelõunal puhub tugev edelatuul, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi, teatab ilmateenistus.

Neljapäeva öösel sajab tihedat lörtsi ja vihma. Hommikuks saab suurem sadu läbi. Tuul on öö hakul nõrgem, pärast keskööd muutub taas tugevamaks. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Päeval on sajuhooge hõredalt ja sajuhulk on väike. Ennelõunal puhub veel tugev edelatuul. Pärastlõunal tuul lühiajaliselt nõrgeneb. Õhtul pöördub aga kagusse ja saartest alates tugevneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +2 kraadi.

Reedel jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja laieneb Läänemere ümbrusse. Öösel hakkab saartel lörtsi sadama. Hommikuks laieneb sadu lume ja lörtsina mandrile ja muutub tihedaks. Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks, puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2. Päeval sajab ida pool tihedat lörtsi, Lääne-Eestis veidi vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Barentsi merele. Öö on enamasti sajuta. Päeval tuleb sajuhooge vihma ja ida pool ka lörtsina. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval on tõusva õhurõhu foonil sadusid harvem. Kohatised nõrgad sajuhood tulevad sisemaal enamasti lörtsi, saartel ja rannikul vihmana. Edelatuul on öösel veel tugev, päeval nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2 kraadi, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Üksikutes kohtades sajab veidi lund. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4 kuni +1 kraadi. Õhtupoolikul võib aga läheneva madalrõhkkonna survel idakaare tuul tugevneda ja tihedam lumesadu jõuda.

Teisipäevaks toob lõuna poolt lähenev madalrõhkkond lund, võib tuisata. Puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -5 kraadi.