Kolmapäevaks soojem õhumass eemaldub. Madalrõhulohu mõjul sajab vahete-vahel vihma, sekka ka lörtsi. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +4..+8°C.

Neljapäeval jõuab üle Läänemere järgmine madalrõhulohk ja toob niiskust lisaks. Mõnes kohas sajab vihma ja kuna õhumass on jahedam, siis võib ka märgi helbeid sekka tulla. Tuul on nõrk, puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +3..+7°C.

Reede öösel on tõusva õhurõhu foonil üksikute sajuhoogude võimalus. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +4..+8°C.

Laupäeval kõrgrõhkkonna mõju tugevneb ning ilm on sajuta ja selgem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval +4..+9°C.

Pühapäeval püsib Eestis kõrgrõhkkonna mõjul rahulik ilm. Öö on selge taevaga, päev laiguti pilvisem, kuid samuti olulise sajuta. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval +6..+10°C.

Esmaspäeval laieneb madalrõhulohk Läänemerele ja kõrgrõhuvöönd eemaldub ida poole. Kahe rõhuala piirimail tekivad soodsad tingimused soojema õhumassi jõudmiseks Balti riikidesse. Lõuna- ja kagutuul tugevneb, lisandub pilvi ja kohati võib ka veidi vihma sadada. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval +4..+9°C. Kui soojem õhumass kiiremini jõuab, siis tõuseb 10°C ümbrusse.