Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub edelasse ja läände ning tugevneb tasapisi. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, Ida-Eestis võib jääda 10 kraadi lähedale, päeval 11 kuni 15, meretuulega rannikul kuni 10 soojakraadi.

Laupäeva öö on sajuta, päeval võib mandril kohati üksik pilverünk vihmahoo anda. Ilm on tuuline, Hiiumaal ja põhjarannikul on puhanguid 15 meetrit sekundis, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, maapinna lähedal pole välistatud langus nullkraadi lähedale, päeval on soojakraade 12 kuni 15, meretuulega rannikul on jahedam.

Pühapäeval öö on enamasti sajuta. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on 1 kuni 6 soojakraadi, madalamates kohtades võib nullkraadi ümbrusse langeda. Päeval suureneb kohatiste vihmahoogude võimalus. Õhtul võib Lääne-Eestisse jõuda sajuala serv. Lõuna- ja kagutuul muutub Lääne-Eestis tuntavamaks. Lisandub soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 15 kuni 19 soojakraadini, meretuulega rannikul võib vaid veidi üle 10 kraadi tõusta.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk Soome ja selle servas on öösel ja hommikul vihmahoogude tõenäosus suurem, päeva peale õhurõhk tõuseb ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub uuesti läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 10 kuni 16 kraadi sooja.

Teisipäeval ulatub Eesti kohale kõrgrõhkkonna loodeserv. Samal ajal jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond, muudab õhurõhuvälja pingelisemaks, edelatuul on puhanguti tugev. Tänastel andmetel suureneb hoovihma tõenäosus 50 protsenti, kohati kuni 75 protsendini. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 10 kuni 15, Lõuna-Eestis kuni 17 soojakraadi.

Kolmapäeva öösel on tugevam kõrgrõhkkonna mõju ja ilm suurema sajuta ning rahulikum. Õhutemperatuur on 4 kuni 9 kraadi. Päeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere. Meil on esialgu kohatisi hoogvihmasid, õhtul aga võib lääneserva jõuda tihedam sadu. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb. Kesk-Euroopast lisandub sooja ja õhutemperatuur tõuseb 15 kuni 20 soojakraadini, saarte rannikul on jahedam.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast Soome ja selle lõunaserva mööda kandub vihmapilvedest ümbritsetud madalrõhulohk üle Eesti. Tuul pöördub lõunast edelasse ja on tugev. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, päeval 10 kuni 15 soojakraadi.