Reedel on pisut mõjusam kõrgrõhuvöönd. Kergeid lumehooge on kohati. Lõunakaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, Eesti idapoolses osas kuni -10 kraadi, Virumaal langeb öösel -15 kraadi ümbrusse.

Laupäeval läheneb Poola rannikult rahulik madalrõhulohk ja sunnib kõrgrõhkkonda tagasi tõmbuma. Öö hakul on veel suurema sajuta ja mõõduka kagu- ja idatuulega. Hommikuks tõenäoliselt laienevad lumepilved üle Eesti. Tuul püsib mõõdukana. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt mandril -10 kuni -13 kraadi, selgema taeva all võib veel kraad-paar madalamale langeda, saartel -5 kuni -9 kraadini.

Pühapäeval on üürikeseks tugevam kõrgrõhuvöönd. Lumehooge on kohati ja enamasti on need nõrgad. Tuul on enamasti nõrk, vaid põhjarannikul on kirdetuul tuntavam. Õhutemperatuur on öösel -14 kuni -19, sisemaal langeb kohati alla -20, päeval -10 kuni -15 kraadini, kus laht ja meri veel jäävaba, seal on pisut pehmem.

Esmaspäeval tugevneb Soome kohal kõrgema rõhuga ala ja laieneb öösel üle Eesti, päeval jääme selle läänepoolsesse serva. Ilm on sajuta. Öö on vaikne, päeval hakkab saartest alates kagutuul tugevnema. Õhutemperatuur on öösel -15 kuni -20, sisemaal kohati kuni -25 kraadi, päeval -12 kuni -17, meremõjuga rannikul kuni -10 kraadi.