Neljapäeval liigub järgmine aktiivne madalrõhkkond üle Norra mere Skandinaavia põhjaossa. Samal ajal tugevneb Kesk-Euroopa poolt kõrgrõhuala. Kahe rõhuala vastasseisu tõttu ulatuvad tugeva loodetuule puhangud 15, rannikul öö hakul 20 meetrit sekundis, hommikuks tuul nõrgeneb veidi. Selge ööga langeb õhutemperatuur 0..+5 kraadini. Päev on samuti sajuta. Tuul pöördub läände ja edelasse ning tugevneb uuesti puhanguti 15, rannikul kuni 17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 6..11 kraadi.

Reedel on kõrgrõhuharja mõjul pilvi vähe ja ilm sajuta. Samal ajal liigub Skandinaavia põhjaalade kohale uus madalrõhkkond, õhurõhuväljas pinge püsib ja ilm on tuuline. Puhub läänekaare tuul 5-12, öö hakul ja ka päeval rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 6..12 kraadi.

Laupäevaks kandub kõrgrõhkkonna põhjaserva mööda Eestisse soe õhumass. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, päeval 10..15 kraadi, Kagu-Eestis võib paar kraadi kõrgemale tõusta.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome kohale. Õhumass vahetub jahedama vastu. Kohati sajab hoovihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +3..+8, päeval 6..11 kraadi.

Esmaspäeval on eemalduva madalrõhkkonna järel kohatisi vihmahooge. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 6..11 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on enamasti sajuta. Läänekaare tuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 4..9 kraadi.

Kolmapäeval kannab läänevool Skandinaavia põhjaaladele uue madalrõhkkonna. Üle Kesk- ja Ida-Euroopa laiub kõrgrõhuala. Eesti ilm on kahe rõhuala piirimail kohatiste vihmahoogudega ja tuuline. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 5..10 kraadi.