Homme on ülekaalus kõrgrõhkkonna mõju, kuid kohatise lumesaju võimalus püsib. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur langeb öösel kuni -18, kohati kolm-neli kraadi alla -20 kraadi. Päeval tõuseb lühiajaliselt -9..-14°-ni, õhtu poole langeb võrdlemisi kiiresti, teatab ilmateenistus.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul põhiliselt sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on saartel kuni -10, mandri lääneosas -13..-18, Kesk-ja Ida-Eestis langeb alla -20, kohati kuni -25-ni. Päeval võib Lääne-Eestis veidi lund sadada. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning pisut tugevneb, saartel ja looderannikul võib olla puhanguid 13 m/s. Õhutemperatuur tõuseb saartel ja läänerannikul -2 kuni -7, mandri sisealadel -10 kuni -15 kraadini.

Pühapäeval läheneb Läänemerelt madalrõhulohk. Lumepilved laienevad päeva peale üle Eesti. Lõuna- ja edelatuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur öösel Lääne-Eestis -7 kuni -12, ida pool -14 kuni -19, päeval tõuseb Lääne-Eestis 0 kuni -5, ida pool -7 kuni -12-ni.

Esmaspäeva öö ja hommik on madalrõhuvööndi mõjul lumesajuga, saartel võib ka lörtsi tulla. Päeval saju võimalus väheneb. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur Lääne-Eestis öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni +1, Kesk-ja Ida-Eestis öösel -7 kuni -12, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Teisipäeval liigub Norra merele uus madalrõhkkond ja selle serva mööda kandub soojemat ja niiskemat õhku Läänemere äärde. Saartel ja rannikul sajab enamasti lörtsi ja vihma, mandri sisealadel lund. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -5, Ida-Eestis kuni -8, päeval 0 kuni -4, saartel ja looderannikul kuni +1 kraadi.