Homme liigub madalrõhulohk üle Läänemere Eesti kohale ja vastu hommikut läheb ilm alates saartest sajule. Sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Libeduseoht on suur, hoiatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 16 m/s, õhtupoolikul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, Kagu-Eestis võib taeva selginemisel langeda kuni -5-ni. Päeval tõuseb temperatuur Lääne-Eestis 0 kuni +5-ni, Kesk- ja Ida-Eestis -2 kuni +1-ni.

Pühapäeval jätkub põhjalaiustel aktiivne tsüklonaalne tegevus. Öö hakul üks madalrõhulohk eemaldub, päeval läheneb Norra merelt uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere. Aeg-ajalt sajab vihma, kohati tuleb sekka ka lörtsi, sajuhulk on võrdlemisi väike. Libeduseoht püsib suur. Lõuna- ja edelatuul öösel rahuneb, kuid õhtupoolikul tugevneb taas. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, Ida- ja Lõuna-Eestis 0 kuni -2, päeval -1 kuni +3, saartel ja läänerannikul kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval liigub Skandinaaviast üle Läänemere itta madalrõhulohk ühes tihedama sajuga. Pärast keskööd hakkab saartel vihma ja lörtsi sadama. Lõunatuul paisub tugevaks, puhanguid on mandril 14, saartel 18 m/s. Päevaks laieneb sadu lume ja lörtsina üle Mandri-Eesti. Tuul pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi.

Teisipäeval jääme nõrgeneva madalrõhkkonna serva. Öö hakul on ilm veel sajune, pärast keskööd lääne poolt alates saju võimalus väheneb. Päeval võib vaid kohati veidi lörtsi ja vihma sadada. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval -1 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öö on kohatiste lörtsi- ja vihmahoogudega. Puhub mõõdukas edelatuul, vastu hommikut tugevneb. Päeval jõuab Islandilt Norra merele uus ja väga aktiivne madalrõhkkond ning selle idaserv laieneb Läänemere äärde. Suurem sadu veel ei jõua, küll aga on piisavalt niiskust kohatisteks sajuhoogudeks. Lõuna- ja edelatuul paisub tugevaks, puhanguid on õhtul mandril 15, saartel 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3 kraadi.

Neljapäeval läheneb madalrõhkkond Norra rannikule ja selle tihe sajuala tõenäoliselt laieneb Eestisse. Mandril sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Edela- ja lõunatuul on öösel väga tugev, puhangud ulatuvad 20 m/s, päeva peale tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -3 kuni +3 kraadi.

Reedel jääb vana madalrõhkkond Norra merele tiirlema ja selle servas võib Skandinaavia kohal uus osatsüklon tekkida. Sel juhul lisandub sajupilvi ja tuul paisub uuesti tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +4 kraadi.