Homme liigub madalrõhkkond Põhja-Skandinaaviast Soome ja selle lõunaserv laieneb üle Eesti. Aeg-ajalt sajab - öösel valdavalt lörtsi, lääne pool vihma. Päeval on sajuhood enamasti vihmana, aga sekka võib ka lörtsi tulla. Edelatuul on tugev - puhanguid 12, rannikul 15 meetrit sekundis, õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval +3..+7 kraadi.

Pühapäeva päeval muutuvad ilmaolud talvisemaks. Temperatuuri languse tõttu suureneb teedel libeduseoht ja sõiduolusid halvendab ka päeva jooksul järjest tugevamaks tõusev tuul.

Pühapäeval suundub aktiivne madalrõhkkond Soomest üle Peterburi Kesk-Venemaale ja Eestit katab selle lääneserv. Öösel sajab vihma ja lörtsi, Kirde-Eestis ka lund. Lääne- ja loodetuul järk-järgult tugevneb, hommikuks on rannikul puhanguid 15, saartel kuni 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur langeb hommikuks -1..+2 kraadini. Päeva jooksul tuul tugevneb. Loode- ja põhjatuule puhanguid on rannikul 15, saartel 20 m/s. Õhtul paisub tuul tormiks - sisemaal on puhanguid 12-15,rannikul 20, saartel kuni 25 m/s. Läänemerel tõuseb torm 28 m/s. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja lund, tänastel andmetel on sajuhulk sisemaal enamasti nõrk, tugevam võib sadu olla Virumaal. Õhutemperatuur on ennelõunal -1..+1, pärastlõunal langeb kuni -3 kraadini.

Esmaspäeval eemaldub madalrõhkkond kaugemale Venemaale ja samal ajal puhub öösel väga tugev loode- ja põhjatuul, puhanguid on sisemaal 15, pole välistatud kuni 18 meetrit sekundis, rannikul 25 meetrit sekundis, vastu Läänemerd pole välistatud veel tugevamad tuuleiilid. Vahete-vahel sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi. Päeval on sajuhooge hõredalt. Tuul annab järele alles pärastlõunal. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 0..-5, meretuulega rannikul kuni +1 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Öö on rahulik. Kohati võib nõrka lund sadada. Selgema taeva all langeb temperatuur -3..-8, meretuulega rannikul kuni +1°C. Päeval jõuab Skandinaavia rannikule uus madalrõhkkond ja laieneb üle Soome. Pilved tihenevad ja Lääne-Eestis hakkab lund ja lörtsi sadama, saartel tuleb ka vihma. Läänekaare tuul võib veidi tugevneda. Õhutemperatuur on -4..+1°C.

Kolmapäevaks toob madalrõhulohk lund ja lörtsi, Lääne-Eestisse ka vihma. On jäiteoht! Puhub tugev lõunatuul, päeval pöördub edelasse ja läände. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -3..+2, ida pool võib öö hakul paar-kolm kraadi külmem olla, päeval on -1..+4 kraadi.

Neljapäevaks jõuab Läänemere õhuruumi uus madalrõhkkond ja toob kaasa rohkelt niiskust. Põhiliselt sajab lund ja lörtsi, sekka võib ka vihma tulla. Tuul puhub lõunakaarest ja kui madalrõhkkond aktiivsena püsib, siis on ka tuul tugev. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+2 kraadi.

Reedel püsib Eesti madalrõhkkonna mõjusfääris. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4..+1 kraadi.