Reedel jääb Skandinaaviat katma madalrõhuala ja selle serv ulatub Läänemerele, teisalt läheneb lõunavoolus uus madalrõhuvöönd – nende kahe koosmõju on suurem päeval. Öö on enamasti sajuta, päev tuleb aga vihmahoogudega. Edelatuul on öösel tugev, puhangud ulatuvad 15 m/s, päeval nõrgeneb ja pöördub Ida-Eestis lõunasse. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, kohati võib ka 0 kraadi lähedale langeda, päeval 10 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Laupäeva öö tuleb kõrgrõhkkonna mõjul vaikne ja sajuta. Õhutemperatuur langeb selgema taeva korral -3 kuni 2 kraadini. Päeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond. Pilvi lisandub Viljandi-Narva joonest ida poole, vihma sajab enamasti Kagu-Eestis. Lääne pool on ilm sajuta ja taevas selgem. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur tõuseb sisemaal 9 kuni 14, meretuulega rannikul vaid 7 kraadini.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavias kõrgrõhuala ja laieneb üle Läänemere. Suuremal osal Eestist on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Vaid Kagu-Eestisse võib lõuna poolt läheneva pilvemassi serv ulatuda ja on ka vihma võimalus. Tuul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, Kagu-Eestis kuni 5, päeval 8 kuni 13 kraadi, meretuulega rannikul on kraad-paar madalam.

Esmaspäeval kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Ilm on enamasti sajuta ja selgema taevaga. Üksnes Kagu-Eestisse võib lõuna poolt mööduva madalrõhuvööndi pilveserv ulatuda ja on väike vihma võimalus. Põhjakaare tuul võib veidi tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub nõrk kirde- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, päeval 9 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Kolmapäevaks on prognoospilt vastuoluline. Kõrgrõhkkonna püsimisel on ilm rahulik ja sajuta. Sel juhul on õhutemperatuur öösel -2 kuni 3, päeval 10 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi. Kui aga Läänemere õhuruumi suudab tungida madalrõhkkond, siis jõuab vihm, ja tuul pöördub lõunakaarde ning tugevneb.

Neljapäeval on tõenäoliselt valdavaks madalrõhkkonna mõju ja vihma võimalus on kuni 60 protsenti. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 8 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.