Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja öö on sisemaal enamasti sajuta. Saartel ning mandri lääne- ja põhjarannikul on hoovihma võimalus. Selgineva taeva all langeb sisemaal temperatuur 5 kuni 9 kraadini, meretuulega rannikul jääb üle 10 kraadi. Päeval riivab Eestit põhja poolt mööduv madalrõhulohk ja soodustab sajupilvede tulekut ning pole välistatud ka äike. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on sajuhoogude all vaid 15 kraadi lähedal, kuivematel tundidel tõuseb 17 kuni 19 kraadini, teatas ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval on tuul öö hakul rahulik, hommikuks tugevneb lõuna- ja kagutuul saartel ja rannikul puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on 7 kuni 10, saartel ja läänerannikul üle 10 kraadi. Hommikul saartel pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama ja päeval laieneb sadu üle Eesti. Puhub tugev kagutuul, puhanguid on 15, saartel ja läänerannikul 18 m/s, pärastlõunal pöördub saartest alates edelasse. Õhutemperatuur on sajus alla 15 kraadi, kuivematel tundidel tõuseb 19 kraadini.

Pühapäeval katab madalrõhkkond Soome ja selle servas on Eestis sajuhoogudega ilm. Tuulepuhangud ulatuvad öö hakul veel 14 m/s, seejärel jääb ilm rahulikumaks ja puhub valdavalt edelast ja läänest. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 16 kraadi ja päeval 17 kuni 20 kraadi ning sajuhoo all langeb paar kraadi madalamale.

Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Venemaale ja selle lääneservas muutub ööks taevas selgemaks ning saju võimalus on väiksem. Õhutemperatuur langeb paar-kolm kraadi alla 10 kraadi, pilvisematel aladel ja rannikul on sooja 13 kuni 14 kraadi ringis. Päeval tekib rünksajupilvi ja hoovihma võimalus on suur. Läänekaare tuul tugevneb eelkõige saartel. Õhutemperatuur on 17 kuni 18 kraadi, kuid saju korral veidi madalam.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema. Suurem on saju võimalus hommikul ja päeval. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13 kraadi, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber. Päeval jääb temperatuur 15 ja 19 kraadi vahele.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on enamasti sajuta. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 12 kraadi, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber ning päeval 16 kuni 21 kraadi.