Reedel liigub madalrõhkkond üle Hiiumaa Peterburi poole. Ilm on aeg-ajalt vihmane, hilisõhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul pöördub põhjakaarde, kuid oluliselt ei tugevne. Õhutemperatuur öösel ja päeval on 3 kuni 7 kraadi.

Laupäeval on eemalduva madalrõhkkonna järel sajuhooge harvem, aga sadada võib nii vihma kui lörtsi. Tuul puhub valdavalt loodest ja on puhanguline. Temperatuur on öösel -2 kuni +4, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva on endiselt meie kohal Karjala poole eemalduva madalrõhuala edelaserv. Kohati on sajuhooge nii hoovihma, lörtsi ja ka lumena. Saju tõenäosus on suurem Põhja-Eestis. Puhub lääne- ja loodetuul 4 kuni 10, põhjarannikul 8 kuni 13, puhanguti kuni 17 meetrit sekundis, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +2, rannikul kohati +4, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeval on madalrõhuala tagalas saabunud külm õhk meie kohal. Tuul vaibub ja on peamiselt läänekaarest. Üksikud sajuhood võivad tulla nii lörtsi kui lumena, rannikul vihmana. Õhutemperatuur langeb öösel -2 kuni -6 kraadini, rannikul püsib plusspoolel, päeval on -1 kuni +4 kraadi.

Teisipäeval taastab uus aktiivne madalrõhuala, mis Islandi lähedal süveneb, tavalise edelavoolu. Öö on olulise sajuta ja kui taevas veel vähe pilvi, jõuab õhutemperatuur mandril langeda kun -6 kraadini. Edelatuul tugevneb järk-järgult ja ulatub rannikul iiliti kuni 18 meetrini sekundis. Päev tuleb pilvine ja sadu on algul mandril lörtsina, hiljem läheb kõikjal vihmaks. Õhutemperatuur tõuseb +2 kuni +7 kraadini.

Kolmapäeval jõuab tsükloni kese Norra merele, võimalik, et Skandinaavial tekib uus osatsüklon. Püsib tugeva edelatuulega ja vihmane ilm. Õhutemperatuur on +2 kuni +8 kraadi.

Neljapäeval kandub tsükloni kese Soome peale ja nõrgeneb. Ajuti sajab nii lörtsi kui vihma. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +7 kraadi.