Edelatuule tugevnemine jätkub laupäeva öösel, hommikuks on ka puhanguid 15, Hiiumaal ja põhjarannikul kuni 20, päeval Soome lahel kuni 25 meetrit sekundis. Õhtul tuul nõrgeneb ning pöördub Hiiumaal ja looderannikult alates loodesse ning nõrgeneb. Tihedam sajutsoon liigub tõenäoliselt üle Soome, kuid üksikute sajuhoogude võimalus on hommikul Eesti lääneservas ja päeval Lõuna-Eestis. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 19, päeval 19-st kraadist rannikul 24 kraadini sisemaal.

Pühapäeval kaugeneb madalrõhkkond Venemaa põhjaaladele ja kõrgrõhkkond saavutab ülekaalu. Öö on selge ja kuiv. Lääne- ja loodetuul nõrgeneb hommikuks ning õhutemperatuur langeb 8 kuni 13, rannikul kuni 15 kraadini. Päeval lisandub taevasse küll pilvekiht, kuid enamasti on see õhuke ning sadu veel ei anna. Küll aga võivad hilisõhtul Eesti edela- ja lõunaserva jõuda vihmapilved. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul, õhtul pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur tõuseb 20 kraadi ümbrusse.

Esmaspäeval taandub kõrgrõhuala Venemaale ja Läänemere lõunavete poolt läheneb uus madalrõhkkond. Tänastel andmetel kattub juba öösel taevas sajupilvedega ja päev tuleb sagedaste hoovihmadega. Tuul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul 15 kraadi ümber, päeval 15 kuni 19, Lõuna-Eestis kuni 22 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Läänemerelt üle Balti riikide Venemaale. Sajab hoovihma. Päeva peale Lääne-Eestis pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub idakaarest loodesse ning tugevneb hommikul, puhanguid on 15, saartel ja läänerannikul võivad tõusta 20 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb Balti riikide kohal kõrgrõhuhari. Aga kuna nii Skandinaavia kui Soome jäävad madalrõhuala mõjusfääri, siis üksikud vihmahood on ikka tõenäolised. Läänekaare tuul on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul 15 kraadi ümber, päeval 18 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaa kohale, Skandinaavia poolt aga avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail tugevneb meil edelatuul. Päeval on taas sajuhood võimalikud. Edelavoolus saabuv õhumass on võrdlemisi soe ja temperatuur on öösel 9 kuni 13, rannikul 15, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Reede ööks pilved hõrenevad ja suuremat sadu ei tule. Päeval riivab Eestit madalrõhulohk, rünksajupilvede on arenguks tingimused soodsamad ning vihmahood võimalikud. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, päeval pöördub loodesse. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 23 kraadi.