Pühapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti Venemaale. Öösel ja hommikul sajab vihma, päeval on sajuhooge hõredamalt. Tuul puhub lõunakaarest, päeval pöördub edelasse ja läände ning on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 11 kuni 16 soojakraadi, vihmapilvede all ja meretuulega rannikul alla 10 kraadi.

Esmaspäeval liigub Kesk-Euroopast madalrõhkkond Läänemere suunas, Venemaa kohal aga tugevneb kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on kohatiste vihmahoogude võimalus. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 14 kuni 19, meretuulega rannikul 10 soojakraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk piki Läänemerd põhja poole ja selle idaserva mööda kandub Eestisse hoogsajupilvi, on äikese võimalus ja sajuhood võivad tugevad olla. Tuul puhub lõunakaarest. Õhumass on soe - temperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval Lääne-Eestis 11 kuni 16, ida pool 17 kuni 22 soojakraadi.

Kolmapäeva öö on sajuhoogudega, öö hakul pole välistatud ka äike. Tuul pöördub alates saartest läänekaarde. Õhutemperatuur on 3 kuni 8, ida pool üle 10 soojakraadi. Päeval madalrõhulohk eemaldub, pilved hõrenevad ja sajuhooge on harvem. Tuul pöördub kõikjal läänekaarde. Õhutemperatuur on 8 kuni 13 kraadi. Kui lõunavool püsivamaks osutub, siis võib Eesti idaservas temperatuur veel 20 soojakraadi ümbrusse tõusta.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja sajuhooge võib vaid üksikutes kohtades olla. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel +3..+8, päeval 7 kuni 13 kraadi, Lõuna- ja Ida-Eestisse võib paar-kolm kraadi enam olla.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal ja saju võimalus on väike. Tuul pöördub idakaarde. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 12 kuni 18 soojakraadi.