Homme kõrgrõhuala laieneb Skandinaaviast Eesti kohale. Ilm on sajuta, kuid öösel tekkiv udu püsib mitmel pool veel ka ennelõunal, sest tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur õhus langeb öösel sisemaal 2 kuni 8 kraadini, maapinnal 0 kuni -2-ni. Meremõjuga rannikul püsib temperetuur üle 10 kraadi, päeval on sooja 16 kuni 19 kraadi, kirjutab Ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval on kõrgrõhkkonna kese Soome lahe ümbruses. On sajuta ja vaikne ilm, öösel ja hommikul on kohati udu. Õhutemperatuur õhus langeb öösel sisemaal 3 kuni 9 kraadini, rannikul kohati kuni 13 kraadi. Päeval on sooja 16 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval on kõrgrõhkkonna kese liikunud Venemaale. Eesti jääb selle kaitsva läänetiiva alla ja ilm on olulise sajuta, kuid öösel ja ennelõunal on kohati udu. Puhub valdavalt mõõdukas või nõrk kagutuul. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeviti sooja 15 kuni 18 kraadi.

Teisipäeval kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja Läänemere lõunaossa jõuab madalrõhulohk. Ilm on veel suurema osa päevast sajuta, alles õhtul võivad sajupilved ulatuda Saaremaale. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval liigub Läänemere lõunaosast piki merd põhja poole väike osatsüklon, selle lohk katab Eesti ja vihmapilved liiguvad edelast kirde suunas üle maa. Tuul pöördub idakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 13, päeval 13 kuni 16 kraadi.

Neljapäeval on Eesti 70-protsendise tõenäosusega madalrõhuala mõjuväljas. Kohati sajab hoovihma. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 12, päeval 15 kuni 17 kraadi.