Laupäeva öö hakul liigub väike kõrgrõhuhari kiiresti üle Eesti ja ilm on enamasti sajuta. Tuul lühiajaliselt nõrgeneb. Õhutemperatuur on saartel null kraadi ümbruses, mandri sisealadel -1 kuni -6 kraadi.

Pärast keskööd läheneb juba uus madalrõhulohk ja hommikuks laieneb selle lume- ja lörtsisadu üle Eesti. Hommikupoolikul sajab lörtsi ja vihma. On jäiteoht! Keskpäeva paiku on lühiajaliselt saju võimalus väiksem.

Pärastlõunal jõuab tihedam lörtsi- ja vihmasadu, õhtul tuleb ka lund. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul, õhtul pöördub loodesse ja tugevneb saartel ja looderannikul puhanguti 15, vastu Läänemerd kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond edasi Barentsi merele, selle servas tekib Soome kohal öösel uus osatsüklon. Eestis sajab mõnes kohas lund. Lääne- ja loodetuul tugevneb eelkõige saartel ja rannikul puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi.

Päeval liigub uus aktiivne keeris üle Laadoga kagusse ja selle jõulisel mõjul paisub Eestis tuul väga tugevaks. Loode- ja põhjatuul tõuseb sisemaal puhanguti 15, saartel ja rannikul 25, pole välistatud kuni 28 m/s. Vahete-vahel sajab lörtsi ja lund ning tuiskab. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Uus nädal toob kiire külma õhumassi

Esmaspäeva öö hakul sajab eemalduva madalrõhkkonna järel veel lund. Loode- ja põhjatuul nõrgeneb. Pärast keskööd tugevneb väikese kõrgrõhuharja mõju, pilvisus hõreneb ja kiire külma õhumassi sissetungil langeb hommikuks õhutemperatuur Lääne-Eestis -3 kuni -8, Kesk- ja Ida-Eestis -9 kuni -14-kraadini.

Päeval läheneb kiires loodevoolus Skandinaaviast uus madalrõhulohk. Alates Loode-Eestist hakkab taas lund sadama. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb taas. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks -1..-7, Lääne-Eestis veidi üle null kraadi.

Teisipäeval liigub järgmine aktiivne madalrõhkkond Teravmägede ja Skandinaavia põhjatipu vahele ning sealt edasi itta. Madalrõhkkonna lõunaserva mööda jõuab Läänemere äärde soojemat ja niiskemat õhku.

Sajab lörtsi ja vihma. On jäiteoht! Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -2 kuni +3, ida pool -3 kuni -8 kraadi, pärast keskööd tõuseb, päeval on +1 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeval katab Eestit madalrõhkkonna võrdlemisi soe lõunaserv. Mõnes kohas sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Neljapäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhkkonna piirimaile. Kohati võib lörtsi sadada. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Reedel jõuab Euroopa põhjaaladele uus aktiivne madalrõhkkond ja toob meile lund ja lörtsi. Sadu jõuab jõulisema õhuvoolu korral juba ööks. Läänekaare tuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval -3 kuni +2 kraadi.