Laupäeval oleme ebamäärases rõhuväljas ja seetõttu on päeval hoovihmavõimalus, samuti on võimalik äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, kuid äikese ajal kaasnevad tugevamad puhangud. Sooja on öösel 10-17, päeval 20-26 kraadi.

Pühapäeval laieneb lõunapoolse madalrõhuala serv üle Eesti. Öösel sajab kohati hoovihma, päeval on vihmahooge ja äikest laialdasemalt, väiksem on sajuvõimalus Põhja-Eestis. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Sooja on öösel 11-16, päeval 19-24, Ida-Eestis kohati kuni 27 kraadi.

Esmaspäeval haarab ilmategemise ohjad enda kätte Skandinaavia ja Soome kohal tugevnev kõrgrõhuala, mis aeglaselt lõuna poole laieneb. Eestis püsib sajuta soe suveilm.

Esmaspäev ja teisipäev on sajuta. Puhub nõrk ja mõõdukas kirdetuul. Sooja on öösel 11-17, päeval 23-27°C, tuulepealsel rannikul kohati jahedam.

Kolmapäeval sajuta päikesepaisteline ilm püsib. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 12-17, päeval 25-28 kraadi, tuulepealsel rannikul kohati jahedam.

Neljapäev ja reede on suuremas osas sajuta, kuid meist ida poolt möödub madalrõhuala ja selle serv võib ulatuda Ida-Eestisse, kus suureneb vihmavõimalus. Puhub enamasti nõrk loode- ja põhjatuul. Sooja on öösel 12-17, päeval 24-29 kraadi, rannikul kohati jahedam.