Reede öö veedab Eesti kõrgrõhuharjas, kuid päeval see laguneb ja kohati arenevad välja hoovihmapilved. Sajuvõimalus on 30 protsenti. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Sooja on öösel 10 kuni 17, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Laupäeval on Eesti ebamäärases rõhuväljas ja seetõttu on päeval hoovihmavõimalus 50 protsenti, samuti on võimalik äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, kuid äikesega kaasnevad tugevamad puhangud. Sooja on öösel 11 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Pühapäeval laiendab kagu suunas oma valdusi Skandinaavia kohal tugevnev kõrgrõhuala, kuid päeval õõnestab seda lõunapoolse madalrõhuala serv, mis kaardub üle Eesti. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest mitmel pool, kuid suurem on saju tõenäosusega Lõuna- ja Lääne-Eestis (70..80%). Tuul pöördub põhja- ja kirdesse, kuid jääb mõõdukaks. Sooja on öösel 11 kuni 17, päeval 20 kuni 25, Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Esmaspäeval haarab ilmategija ohjad enda kätte Skandinaavia ja Soome kohal tugevnev kõrgrõhuala, mis aeglaselt lõuna poole laieneb ning Eestis püsib sajuta soe suveilm.

Esmaspäeval ja teisipäeval on ilm sajuta. Puhub nõrk ja mõõdukas kirdetuul. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 23 kuni 27 kraadi, tuulepealsel rannikul kohati jahedam.

Kolmapäev ja neljapäev on samuti sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 12 kuni 17, kohati sisemaal 9, päeval 25 kuni 28 kraadi, tuulepealsel rannikul kohati jahedam.