Neljapäeval läheneb madalrõhkkond Norra rannikule ja öösel katab Lääne-Eestit tihe lume- ja lörtsisadu, saartel tuleb ka vihma. Sügavamal sisemaal sajab vaid veidi lund. Öö hakul puhub väga tugev lõunatuul sisemaal 8-13, puhanguti kuni 20, rannikul 25 m/s, pärast keskööd annab tuul veidi järele. Päeval on nõrga lörtsi ja vihma võimalus vaid üksikutes kohtades Eesti lääneservas.

Puhub lõunatuul 5-12, rannikul puhanguti 17, Saaremaal ja Hiiumaal kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Tallinna-Pärnu joonest lääne pool 0 kuni +4, ida pool 0 kuni -3 kraadi.

Reedel jääb vana madalrõhkkond Norra merele tiirutama ja selle kauge idaserv katab ikka Eestit. Siin-seal sajab veidi lörtsi ja vihma. Puhub valdavalt lõunatuul 5-12, puhanguti 15, öö hakul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel Tallinna-Pärnu joonest lääne pool 0 kuni +3, ida pool 0 kuni -3 kraadi, päeval -1 kuni +4 kraadi. Samal ajal tekib vana madalrõhkkonna servas Briti saarte kohal uus osatsüklon, mis päevaks liigub Taani väinade suunas. Õhurõhuväli muutub pingelisemaks Eesti rannikuvetes eelkõige hilisõhtul, mil lõunatuul tugevneb kiiresti puhanguti 21 m/s.

Laupäeva ööks muutub osatsüklon väga aktiivseks ja liigub edasi Stockholmi suunas. Tihe lörtsisadu laieneb üle Eesti. Jätkub lõunatuule kiire tugevnemine, hommikul ja päeval on sisemaal puhanguid 20, rannikul 25 ning Saaremaal, Hiiumaal ja Liivi lahel võivad tuuleiilid tänaste arvutuste kohaselt ulatuda 30 m/s. Päeval eemaldub tsüklon Karjala kohale. Pärastlõunal sadu hõreneb ja tuul pisut nõrgeneb, vaid Soome lahel on veel tormiseid iile. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Pühapäevaks madalrõhkkond eemaldub ja selle kauges servas sajab meil mõnes kohas veidi lörtsi ja vihma. Edelatuul ulatub puhanguti 14, rannikul 17 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval liigub Islandi lähistelt Norra ranniku suunas uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde, tõstes edela- ja lõunatuule päeva peale taas rannikualadel 23 m/s. Tihedam sadu tõenäoliselt veel ei jõua ja vaid kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Norra merele tiirlema ja selle lohk liigub üle Eesti. Sajab lörtsi ja vihma, öösel on sadu tõenäoliselt tihe, päeval hõredam ja nõrgem. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval lisandub kiires edelavoolus ookeanilt soojust ja niiskust, mis lisab energiat Põhja-Euroopa kohal tiirlevale madalrõhkkonnale. Skandinaavia kohal tekib uus osatsüklon, mis laieneb Läänemere ümbrusse. Lõuna- ja kagutuul paisub taas tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.