Teisipäeval jääme Loode-Venemaal oleva madalrõhuala edelaserva. Sajuhooge on laialdaselt. Saju tõenäosus 70-90 kraadi. Puhub tugev loodetuul. Sooja on öösel 4 kuni 10, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval Venemaa madalrõhuala veidi kaugeneb, kuid selle lääneserv jääb meie kohale ja frontaaltsoon koos hoovihmadega liigub läänest itta üle Eesti. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 10, maapinnal võib kohati langeda nulli, päeval 12 kuni 16 kraadi.

Neljapäeva öö ja ennelõuna möödub kerges kõrgrõhuharjas ja ilm on enamasti sajuta, kuid päeval areneb Gothlandi lähistel uus tsüklon, meil pilvisus tiheneb ja pealelõunal sajuvõimalus suureneb 70-90 protsenti. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur 5 kuni 11, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Reedel liigub tsüklon Läänemerelt Eesti kohale. Sajab vihma, kohati on sadu tugev. Tuul pöördub koos tsükloni liikumisega. Sooja on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 19 kraadi.

Laupäeval eemaldub tsüklon Venemaale. Öö ja ennelõuna on vihmane, pärastlõunal sajuvõimalus väheneb. Puhub mõõdukas ja nõrk põhjakaare tuul. Sooja on öösel 8 kuni 12, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Pühapäeval saab Venemaale jõudnud madalrõhuala lisaenergiat lõuna poolt saabuvalt osatsüklonilt juurde ja hoiab oma lääneserva jätkuvalt Eesti kohal, seetõttu sajab päeval kohati hoovihma, sajuvõimalus on 20-40 protsenti. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Sooja on öösel 4 kuni 10, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Esmaspäeval jääme lääne-ida suunalisse väheaktiivsesse madalrõhuvööndisse. Öö ja ennelõuna on sajuta, pealelõunal arenevad siin-seal hoogsajupilved, sajuvõimalus suureneb pealelõunal 40-60 protsendini. Puhub nõrk ja mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 4 kuni 10, päeval 15 kuni 19 kraadi.