Õhumass on Eesti kohal jätkuvalt külm. Õhutemperatuur on öösel -2..+5, maapinnal võib langeda kohati kuni -4 kraadini, päeval on sooja 8 kuni 14 kraadi.

Pühapäeva öö möödub pilvi hajutavas kõrgrõhuharjas, päeval moodustub üle Eesti lääne-ida suunaline väheaktiivne madalrõhuvöönd. Öö on peamiselt sajuta, päeval sajab mitmel pool hoovihma. Puhub valdavalt nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+5, maapinnal kohati -4, päeval on soojakraade 9 kuni 14.

Esmaspäeval on madalrõhuala lääneservas vihmahooge laialdaselt. Öösel puhub nõrk läänekaare tuul, päeval lääne- ja loodetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 9 kuni 14 kraadi.

Teisipäeval on Eesti kohal kõrgrõhuhari ja ilm on peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval 10 kuni 16 kraadi.

Kolmapäevaks jääme sooja õhumassi kandvasse kõrgrõhuharja, kuid päeval läheneb edelast taas madalrõhulohk ja pealelõunal vihmavõimalus Edela- ja Lääne-Eestis suureneb. Puhub nõrk lõunakaare tuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 13 kuni 18, kohati kuni 21 soojakraadi.

Neljapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Mitmel pool sajab hoovihma. Lääne- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 10, päeval 12 kuni 18, Kagu-Eestis kuni 20 soojakraadi.

Reedel on lootus läänest veidi jahedama õhumassiga kõrgrõhuharja tugevnemisele. Ilm püsib sajuta. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 13 kuni 18 soojakraadi.