Täna on riigi ilmateenistuse andmetel Eestis vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 1 kuni 5, Kirde-Eestis 0 kuni -2 kraadi. Ilmateenistus hoiatab, et Ida- ja Lõuna-Eestis püsib täna teedel libeduseoht. Täpsemalt on libeduse oht täna Lääne-Virumaal, Ida-Virumaal, Jõgeva-, Viljandi-, Tartu-, Valga-, Põlva- ja Võrumaal.

Homme on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, päeval ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul öösel 1-7 ja päeval 2-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kohati -8 kraadi; päeval -1 kuni 5 kraadi. Pühapäeval on samuti vahelduva pilvisusega ilm ja sajab veidi lund, päeval ka lörtsi. Tuul puhub põhjakaarest 4-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, kohati -8 kraadi; päeval nagu laupäevalgi -1 kuni 5 kraadi.

Teeilmakeskus hoiatas pühade eel, et teeolud on muutlikud, mistõttu soovitas keskus rehvivahetusega veel oodata. Talverehvide kohustuslik kasutusaeg lõppes küll märtsi lõpuga, kuid talviste tee- ja ilmastikuolude jätkudes võib naastrehve kasutada aprilli lõpuni. Täna hommikul oli temperatuur teedel peamiselt miinuses.

Kui venelaste ilmaportaali Gismeteo prognoosi vaadata, siis tundub, et lumine ja lörtsine ilm jätkub tuleva nädala teisipäevani ning pärast seda hakkab siiski tasapisi soojemaks minema. Enamasti tundub ilm paraku üsna vihmane olevat, aga vahele tuleb usutavasti siiski ka päikeselisi päevi. Aprillis Tallinnas õhusoe suurt üle 9 kraadi praeguse prognoosi järgi ei tõuse, samas Tartus võib kuu lõpu poole 13 kraadi sooja tulla. Praeguse prognoosi järgi on see samas üsna vihmane aeg.