Homme ulatub Läänemere lõunaosast Eestini kõrgrõhuala kirdeserv. Öö on sajuta, kuid päeval võib mõnes üksikus kohas siiski hoog vihma tulla. Puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s. Sooja on öösel 10 kuni 15, rannikul kohati 17, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Reede öö veedame kõrgrõhuharjas, puid päeval see laguneb ja kohati arenevad välja hoovihmapilved. Sajuvõimalus on 40 protsenti. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Nädalavahetusel on mitmel pool äikest

Laupäeval oleme ebamäärases rõhuväljas ja seetõttu on päeval hoovihmavõimalus üle 50 protsendi, samuti on võimalik äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, kuid äikesega kaasnevad tugevamad puhangud. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Pühapäeval laiendab kagu suunas oma valdusi Skandinaavia kohal tugevnev kõrgrõhuala. Samas on oht, et päeval õõnestab seda lõunapoolse madalrõhuala serv. Kui madalrõhualal on jaksu rohkem, siis sajab hoovihma ja on äikest mitmel pool, kuid suurema tõenäosusega Lõuna-Eestis. Tuul pöördub kirdesse kuid jääb mõõdukaks. Sooja on öösel 12 kuni 17, kohati sisemaal 9, päeval 20 kuni 25, Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Nädala alguses on soe suveilm

Esmaspäeval haarab ilmategija ohjad enda kätte Skandinaavia kohal tugevnev kõrgrõhuala. Selle kaguserv jääb meie kohale kesknädalani. Püsib sajuta nõrga põhjakaare tuulega soe suveilm.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval on ilm sajuta. Puhub valdavalt nõrk, põhjarannikul ka mõõdukas kirdetuul. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 23 kuni 27 kraadi, tuulepealsel rannikul kohati jahedam.