Pühapäeva öö möödub pilvi hajutavas kõrgrõhuharjas, päeval moodustub üle Eesti lääne-ida suunaline väheaktiivne madalrõhuvöönd. Öö on peamiselt sajuta, päeval sajab mitmel pool hoovihma. Puhub valdavalt nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+5, maapinnal kohati -4, päeval 9..14 kraadi.

Esmaspäeval on madalrõhuala lääneservas vihmahooge laialdaselt. Öösel puhub nõrk läänekaare tuul, päeval lääne- ja loodetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 9..14 kraadi.

Teisipäeval on Eesti kohal kõrgrõhuhari ja ilm on peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaard tuul. Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval 10..16 kraadi.

Kolmapäevaks jääme sooja õhumassi kandvasse kõrgrõhuharja, kuid päeval läheneb edelast taas madalrõhulohk ja pealelõunal vihmavõimalus Edela- ja Lääne-Eestis suureneb. Puhub nõrk lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 13..18, kohati kuni 21 kraadi.

Neljapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Mitmel pool sajab hoovihma. Lääne- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 7..10, päeval 12..18, Kagu-Eestis kuni 20 kraadi.

Reedel on lootus läänest veidi jahedama õhumassiga kõrgrõhuharja tugevnemisele. On sajuta. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3..8, päeval 13..18 kraadi.