Eesti lääne- ja põhjaservas on öösel külma -7 kuni -12 kraadi, suuremal osal sisemaast aga -15 kuni -20 kraadi, teatas ilmateenistus oma kodulehel.

Pärast keskööd lääne poolt alates õhutemperatuur tõuseb, sest tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb, pilvisus tiheneb. Norra merelt on lähenemas aktiivne madalrõhkkond ühes soojema ja niiskema õhuga. Hommikul hakkab alates Loode-Eestist lund sadama. Päeva jooksul levib sadu üle Eesti ja muutub tihedaks, teeb tuisku. Lääne-Eestis läheb pärastlõunal sadu üle lörtsiks ja vihmaks. Suureneb jäiteoht. Puhub lõuna- ja eelatuul puhanguti 15, rannikul 18 meetrit sekundis, õhtu poole nõrgeneb ja pöördub läände. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks Lääne-Eestis 0..+3 kraadini, Kesk-Eestis 0..-3 kraadini ja Ida-Eestis -3..-7 kraadini.

Kolmapäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Sajab lund ja lörtsi, öö hakul võib tuisata. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma. On jäidet. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis +1..+3, ida pool öö hakul -1..-5, hommikuks tõuseb 0 kraadi ümbrusse. Päev on enamasti sajuta, vaid Ida-Eestis võib veidi lörtsi sadada. Puhub edela- ja läänetuul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0..+4 kraadi, vana-aasta õhtul langeb sisemaal kohati veidi alla 0 kraadi.

Neljapäeval tugevneb Põhja-Euroopa kohal läänevool, mis kannab ka Läänemere äärde sooja õhku lisaks. Eesti jääb enam kõrgrõhkkonna põhjaserva mõjusfääri. Suuremat sadu ei tule, kuid siin-seal tibab veidi vihma. Edela- ja läänetuul on rahutu. Õhutemperatuur on uusaasta ööl -2..+2, aasta esimesel päeval 0..+4 kraadi.

Reedel jõuab Skandinaavia rannikule aktiivne madalrõhkkond. Edelatuul hakkab ka Läänemere ääres tugevnema, hommikuks paisub väga tugevaks, iilid tõusevad rannikul 20 meetrini sekundis. Lörtsi- ja vihmasadu laieneb üle Eesti. Päevaks liigub aktiivne madalrõhkkond Botnia lahele. Edelatuule puhangud võivad sisemaal tõusta üle 15 ja rannikul üle 25 meetri. Jätkub vihmasadu. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+4 kraadi.

Laupäeval liigub Norra merelt aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia Botnia lahele ja tõstab edelatuule väga tugevaks ning toob lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1..+4 kraadi.