Homme katab Venemaale kaugeneva madalrõhkkonna loodeserv veel Läänemere ümbrust. Vahetevahel sajab lund, sisemaal on sajuhoogusid hõredamalt ja need on nõrgemad, tihedam võib sadu olla Põhja-Eesti ja saarte rannikualadel. Kirdetuul on veel väga tugev, puhanguid on sisemaal 15, rannikul 20, öö hakul 23 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -9..-14, Ida-Eestis -15..-19°C, päeval -9..-13, Tartu-Valga joonest ida pool jääb alla -15°C.

Reedel tugevneb kõrgrõhuhari. Nõrka lund võib sadada vaid üksikutes kohtades. Tuul puhub öösel põhjakaarest ning on öö hakul veel tugev, hommikuks rahuneb ning on päeval nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -10..-15, Kagu-Eestis kuni -19, päeval -8..-12, Kagu-Eestis kuni -15°C.

Laupäeval liigub Norra merelt aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda liikuv pehmem õhumass survestab arktilist külma Eesti idapiiri taha eemalduma. Öö on veel mandril võrdlemisi selge ja sajuta. Saartele jõuab hommikuks tihe pilvevöönd ja liigub päeval mandrile. Sajab lund ja tuiskab, saartel tuleb ka lörtsi. Lõuna- ja kagutuul paisub öö hakul tugevaks ja püsib kogu päeva, õhtul nõrgeneb ja pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on öösel saartel -5..-10, mandril -15..-20, Kagu-Eestis kuni -22°C, päeva jooksul tõuseb Kesk- ja Ida-Eestis -10..-15°C-ni, Lääne-Eestis -2..-7, saarte rannikul 0°C ümbrusse.

Pühapäeva libiseb madalrõhulohk ida poole. Öö hakul sajab veel lund, hommikuks sajuhood hõrenevad ja päev on olulise sajuta. Puhub mõõdukas lõunakaare, saartel läänekaare tuul. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -2..-7, rannikul kuni +1, ida pool -8..-13, Kagu-Eestis öösel kuni -15°C.

Esmaspäevaks jõuab Skandinaaviast uus madalrõhulohk üle Läänemere ning toob meile tiheda lumesaju, Lääne-Eestisse ka lörtsi, on jäiteoht. Öösel puhub tugev lõuna- ja edelatuul, päeval jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -3..+2, ida pool -4..-9°C, päeva jooksul langeb.

Teisipäeval survestab Läänemere ümbrust uus madalrõhkkond ja kagutuul paisub tugevaks. Mõnes kohas sajab lund. Ilm on Eesti lääneservas pehme, sisemaal selgineva taeva korral langeb öösel alla -10°C, päeval püsib sisemaal talvine ilm.