Homme saab veidi mõjusamaks väike kõrgrõhuhari. Ilm on suurema sajuta, kuid üksikutes kohtades võib märgi helbeid pudeneda või uduvihma tibutada. Tuul vaibub ja puhub valdavalt edelast. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 0 kuni +3 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval jääb Eesti idapoolse kõrgrõhuala ja läänepoolse madalrõhuala piirimaile. Suuremat sadu ei tule, kuid üksikutes kohtades võib nõrka lund või lörtsi pudeneda. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval tugevneb idapoolne kõrgrõhuala. Olulist sadu ei tule. Kagutuul tugevneb 5-10, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeval püsib Venemaa kohal kõrgrõhuala, lääne poolt suureneb madalrõhkkonna surve. Sadu Eestini ei jõua, kuid kagutuul on tugev, puhangud ulatuvad rannikul sisemaal 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7. Kui kaguvool jõulisemalt külma meile kannab, siis idapoolsetes maakondades langeb kraadiklaas -8 kuni -12-ni, päeval on 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval kaugeneb kõrgrõhuala Venemaalt Ukraina suunas, kuid selle kauge loodeserv hoiab Eestis ilma veel sajuta. Skandinaaviast survet avaldava madalrõhkkonna mõjul ulatub aga lõuna- ja edelatuul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Kesk- ja Ida-Eestis -8 kuni -11, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Algul sajab lund, hiljem lörtsi ja vihma. On jäidet. Edelatuul tugevneb 7-12, päeval puhanguti 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis 0 kuni -5, Kesk- ja Ida-Eestis -5 kuni -10, pärast keskööd tõuseb ja on hommikul lääne pool juba üle nulli, päeval on 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeval lisandub lääne poolt soojust ja niiskust. Vahetevahel sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.