Homme jõuab Skandinaaviasse madalrõhkkond ja tõrjub kõrgrõhkkonna kagu poole. Lisandub pilvi, kuid sajud meile ei jõua. Kahe rõhuala piirimail tugevneb aga edelatuul puhanguti 15, õhtul saartel ja läänerannikul 18 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +3, päeval sisemaal 10 kuni 12, meretuulega rannikul 6 kuni 7 kraadi.

Suurel Reedel jõuab madalrõhuvöönd Läänemerele. Vihmad Eestini ei ulatu, kuid pilvi on taevas võrdlemisi palju. Edelatuul on öösel veel tugev, päeval nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval sisemaal sooja 13 kuni 14, meretuulega rannikul 6 kuni 7 kraadi.

Laupäeval kulgeb üle Eesti lääne-idasuunalne kõrgrõhuvöönd. Ilm on sajuta ja vaikne. Udu võib olla sisemaal öösel, päeval briisituulega rannikualadel. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, Lõuna-Eestis kuni +6, päevaks lisandub soojemat õhku ja termomeetrinäidud tõusevad sisemaal 15 kuni 17, meretuulega rannikul vaid 6 kuni 8 kraadini.

Lihavõtte esimesel pühal tugevneb kogu Põhja-Euroopas kõrgrõhuala ja selle lõunaserv katab Eesti. Ilm on sajuta ja nõrga tuulega.

Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval sisemaal 16 kuni 19, meretuulega rannikul 6 kuni 9 kraadini ja võib udu olla.

Uus nädal toob soojale lisa

Nädala algul eemaldub kõrgrõhuala Venemaale ja selle serv katab nii esmaspäeval kui teisipäeval Eesti. Ilm on sajuta ning võrdlemisi selge taevaga. Puhub mõõdukas idakaare tuul.

Õhutemperatuur on öösiti +2 kuni +8, päeval on sisemaal sooja 17 kuni 20, meretuulega rannikul kuni 10 kraadi. Kui jahedalt veepinnalt kandub udu rannikule, siis on veelgi jahedam.

Kolmapäeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub nõrk või mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, päeval sisemaal 17 kuni 20 kraadi, rannikulähedastel aladel jääb madalamale.