Kõrgrõhkkond on homme suurema ülekaaluga ning ilm on enamasti sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 20..24°C.

Esmaspäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome põhjaosa ning selle lohk riivab ka Eestit. Öösel ja hommikul võib kohati hoovihma sadada, päeva peale pilved hõrenevad. Läänekaare tuul on puhanguline eelkõige Soome lahe ääres. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 18..21 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6..11, rannikul kuni 15, päeval 17..20 kraadi.

Kolmapäevaks kõrgrõhkkond tugevneb ja koondub Botnia lahe kohale ning selle servas on meie ilm sajuta. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kuni 14, päeval 16..20 kraadi. Kui jahedus enam ida poole kaldub, siis võib paar kraadi kõrgemale tõusta.

Neljapäev püsib kõrgrõhuala mõjualas sajuta ja vaikne. Arvestada tuleks jaheda õhumassi ja taimede kõrgusel öökülmaohuga, õhus võib temperatuur 4..8 kraadini langeda, maapinnal aga 0°C-ni, päeval tõuseb 16..18, kohati 20 kraadini.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna ülekaal. Sadu tõenäoliselt ei tule, kuid pilvede hulk sõltub servaga Eesti piiri lähistele laieneva madalrõhkkonna mõju ulatusest. Kui on pilvi enam, siis öine jahtumine on väiksem ja öökülmaohtu ei ole, kuid päev on jahedapoolne ning temperatuur 20°C-ni ei tõuse. Selgema taeva korral võib temperatuur maapinna kohal 0°C lähedale langeda, päevasoe kerkib 20°C-ni.