Homme on kõrgrõhuala mõjusam, kuid üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Puhub on öösel nõrk, päeval muutub saartel ja looderannikul lõuna- ja edelatuul tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi, päeval on -1 kuni -5, Saaremaa ja Hiiumaa rannikul null kraadi lähedal.

Pühapäeval libiseb üle Balti riikide nõrk madalrõhuvöönd. Pärast keskööd kandub Eesti lõunaserva lumepilvi, mis liiguvad edasi põhja-kirde suunas. Päeval sajab laialdaselt lund, väiksem on saju tõenäosus vaid Saaremaal, Hiiumaal ja mandri loodeosas.

Tuul pöördub idakaarde ja vaibub päevaks. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, kohati taevas selgineb ja siis langeb -10 kraadi ümbrusse, päeval on -4 kuni +1 kraadi.

Nädal algab lörtsiga

Esmaspäeval laieneb madalrõhuala servaga üle Skandinaavia Läänemere äärde. Kohati sajab nõrka lund, saartel ka lörtsi. Tuul on enamasti nõrk, alles vastu õhtut saartel tasapisi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8 kraadi piires, päeval on 0 kui -5 kraadi.

Teisipäeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk, kuid tänastel andmetel jääb tihedama saju piir veel Läänemere kohale. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval -3 kuni +1 kraadi, Ida-Eestis võib nii ööl kui päeval temperatuurifoon paar-kolm kraadi madalam olla.

Kolmapäeval jääme madalrõhkkonna mõjusfääri. Sajab lund ja lörtsi, sajuhulk on enamasti väike. Lõuna- ja edelatuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, päeval -3 kuni +1 kraadi. Õhtu poole suureneb Skandinaaviast madalrõhkkonna surve. Lõunatuul paisub tugevaks ja Lääne-Eestis muutub lume- ja lörtsisadu tihedaks.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahele. Tihe lume- ja lörtsisadu laieneb üle Eesti. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Reedel madalrõhkkond nõrgeneb ja selle serva mööda lisandub Eestisse lund ja lörtsi, kuid sajuhulk on juba märksa väiksem. Lõunakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -3 kuni +1 kraadi.