Teisipäeva öösel eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel sajab Eestis veel hoovihma. Tuul pöördub kirdesse ja tugevneb puhanguti 12, põhjarannikul 15 m/s.

Õhutemperatuur langeb hommikuks 0 kuni +6-kraadini. Päevaks tugevneb arktilistel aladel kõrgrõhkkond ja laieneb Eestini. Ilm on enamasti sajuta, vaid rannikule võib lahtede kohalt lühiajaline sajuhoog jõuda. Kirde- ja idatuule puhangud ulatuvad rannikul kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.

Kolmapäeval katab Eestit kõrgrõhkkonna lõunapoolne serv. Puhub tugev ida- ja kagutuul, puhanguid on sisemaal 12-13 m/s, saartel ja rannikul 15-17 m/s. Tuult tõstab väike osatsüklon, mis liigub üle Taani väinade Poola poole. Selle sajud Eestini ei ulatu ja meie ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Õhutemperatuur langeb öösel -1 kuni -5-kraadini, vaid saartel jääb plusspoolele, päeval on -1 kuni +3 kraadi.

Neljapäev ja reede on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja vaiksema ilmaga. Kirdevoolus lisandub külmemat õhku ja temperatuur on öösiti -2 kuni -8 kraadi, pole välistatud, et kohati langeb veel paar-kolm kraadi madalamale, päeval tõuseb -2 kuni +2-kraadini, saartel võib kraad-paar enam olla.

Laupäeval püsib Eesti veel kõrgrõhkkonna servas ja ilm on sajuta. Skandinaaviasse laieneb aga Norra merelt madalrõhkkond Skandinaaviasse ning tõstab Eesti rannikuvetes kagutuule tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, saarte rannikul kuni +2 kraadi, päeval -1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval laieneb madalrõhkkond Läänemerele. Eesti lääneossa jõuavad sajupilved. Sadu algab lume ja lörtsina ning läheb siis saartel üle vihmaks. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, saartel kuni +2, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Esmaspäeval tekib Skandinaavia kohal uus osatsüklon ja selle serva mööda kandub soojem ja niiskem õhumass üle Läänemere idakalda. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, saartel kuni +2, päeval +1 kuni +6 kraadi.