8. märtsil liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda liigub Eesti kohale väga soe õhumass. Öösel sajab nõrka vihma. Päeva pilved hõrenevad ja ilm on enamasti sajuta. Puhub tugev edelatuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +4, päeval tõuseb +5 kuni +11 kraadini, seisab ilmateenistuse prognoosis.

Esmaspäeval aga nii soe enam pole. Madalrõhkkond eemaldub Teravmägede poole ja nõrgeneb. Madalrõhkkonna kauges lõunaservas sajab Eestis siin-seal veel vihma. Tuul puhub öösel edelast, päeval pöördub läände, õhtul loodesse ja puhanguid on rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +4, päeval +4 kuni +8 kraadi.

Teisipäeva ööks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on -4 kuni +1. Päeval liigub üle Skandinaavia Soome poole madalrõhkkond ja toon Läänemere ümbrusse sajupilved - enamasti sajab vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on +3 kuni +7 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb. Öösel on saju võimalus veel võrdlemisi suur, päeval aga hajutab tugevnev kõrgrõhkkond sajupilved. Tuul pöördub loodesse ja on veel tugev. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +7 kraadi.

Neljapäeval jätkub õhurõhu tõus ja tugevnev kõrgrõhkkond liigub Läänemere kohale. Ilm on sajuta. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal ja ilm on sajuta. Öösel puhub nõrk lõunakaare tuul, päeval tugevneb edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +2 kuni +6 kraadi.