Reedel eemaldub madalrõhuvöönd Baltimaade kohalt aeglaselt itta, kuid jääb järgmisteks päevadeks Peipsi taga väheliikuvaks. Kuigi edela poolt tugevneb kõrgrõhuhari, mis lubab sadudele lõppu, võib idapoolne madalrõhuala aeg-ajalt siiski tagasi Eesti suunas kaarduda ja soodustada rünksajupilvede teket.

Reede öö on idapoolses Eesti osas vihmane, päeval on sajuvõimalus väheneb ning hoovihma võimalus on vaid kohatine. Puhub mõõdukas lääne ja loodetuul, põhjarannikul ulatuvad loodetuule puhangud 13 kuni 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Laupäeva öö on sajuta, päeval on Lääne-Eestis sajuvõimalus väike alla 25%, Kesk-Eestis 50% ringis ja Ida-Eestis on hoovihmavõimalus üle 75%. Puhub nõrk loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk kõrgrõhuhari ja hoovihmavõimalus on väike, alla 30%. Puhub nõrk läänekaare tuul, pärastlõunal edela ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval liigub Skandinaaviast madalrõhulohk üle Läänemere ja teisipäeval üle Baltimaade kirdesse. Hoovihma sajab laialdaselt.

Esmaspäeva öösel läheb ilm lääne poolt alates sajule, päeval sajab laialdaselt vihma. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 14, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Teisipäeva öösel sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma. Edela- ja läänetuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Kolmapäevaks ja neljapäevaks sirutub üle Eesti kõrgrõhuala ja vihmavõimalus on väike. Kolmapäeva öö on sajuta, päeval võib kohati hoog vihma tulla. Puhub mõõdukas või nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Neljapäev on sajuta. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 18 kuni 22 kraadi.