Homme liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja ilm on üürikeseks kuivem. Vihmahooge on veel öö hakul ja taas õhtul jõuavad Eesti lääneserva merelt läheneva madalrõhulohu pilved. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, pärastlõunal tugevneb veidi. Sooja on öösel 9 kuni 13, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 23 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Kolmapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Vahetevahel sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Neljapäeva öösel tugevneb lühiajaliselt kõrgema rõhuga foon ja saju võimalus on väiksem. Päeval laieneb Soome ja ka üle Läänemere madalrõhkkonna serv ning kujunevatest rünksajupilvedest sajab meil mõnes kohas hoovihma. Edela- ja läänetuul ulatub rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on öösel 9 kuni 13, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Reedel liigub madalrõhkkond piki Botnia lahe rannikut Lapimaa poole ja selle servas sajab meil siin-seal vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Sooja öösel 10 kuni 16, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval jääb madalrõhkkond Lapimaa kohale tiirlema ja selle serv soodustab ka Läänemere idarannikul rünksajupilvede teket. Kohati sajab hoovihma. Tugeva edela- ja läänetuule puhangud ulatuvad tõenäoliselt 15, rannikul 18 m/s. Sooja öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Pühapäeval jääb veel Eesti eemalduva madalrõhkkonna äärealale. Kohatiste vihmahoogude võimalus on eelkõige päevasel ajal. Tuul puhub läänekaarest ja nõrgeneb. Sooja öösel 6 kuni 11, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval on taas madalrõhkkonna mõju tugevam ja vihma sajab laialdasemalt. Kui õhuvool kiiremaks kujuneb, siis võib päevaks tihedama saju tsoon juba eemaldada. Puhub tugev läänekaare tuul. Sooja öösel 7 kuni 12, päeval 16 kuni 21 kraadi.