Reedel eemaldub madalrõhkkond kaugemale Venemaale, kuid selle äärmine lääneserv jääb veel Eesti kohale. Öösel sajab kohati hoovihma, päeval on sajuhooge laialdasemalt. Tuul puhub loodest ja põhjast ning rahuneb, vaid öö hakul ja päeval põhjarannikul on puhanguid kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11, meretuulega rannikul kuni 14, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Laupäeval on tõusva õhurõhu foonil vihmahooge harva, suurem on võimalus saartel ja rannikul. Tuul vaibub ning puhub valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, meretuulega rannikul kuni 14, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkond tugevneb ja saju võimalus on väike. Tuul pöördub idakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, meretuulega rannikul kuni 14, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Esmaspäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, meretuulega rannikul kuni 14 kraadi, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaa poole, kuid selle servas peaks meie ilm öösel ja hommikupoolikul sajuta püsima. Pärastlõunal saju võimalus suureneb. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Kolmapäevaks madalrõhkkonna mõju tugevneb ja saju tõenäosus on juba suurem (üle 50%). Tuul pöördub läänekaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 16 kuni 20, saju korral langeb alla 15 kraadi.

Neljapäev tuleb sajuhoogudega ja rahulikum sel juhul kui madalrõhulohk Eesti kohale ulatub. Kui aga kõrgrõhkkond uuesti tugevneb, siis vihma võimalus väheneb ning lääne- ja loodetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 15 kuni 18 kraadi.