Kui laupäeva ennelõunal oli sadu tihedam, siis pealelõunal on kohatisi vihmahooge ning idaservas püsib suur saju võimalus. Tuul pöördub edelasse ja on tugev. Riigi ilmateenistuse teatel tõuseb õhutemperatuur keskpäevaks 2 kuni 7 kraadini, õhtupoolikul on soojakraade oodata 7 kuni 12.

Pühapäeval suundub Norra merelt madalrõhkkond üle Soome itta ja selle lõunaserva mööda jätkub võrdlemisi sooja õhu vool Läänemere ümbrusse. Kohati sajab hoovihma, õhtul võib aga sadusid laialdasemalt olla. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval jääb meretuulega rannikul 5 kraadi piiresse, sisemaal tõuseb õhutemperatuur 11 kuni 15 kraadini.

Esmaspäeva öö hakul sajab madalrõhkkonna mõjul veel siin-seal vihma, pärast keskööd sajuhood hõrenevad. Päev tuleb tõusva õhurõhu foonil selgema taevaga ja sajuta. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 6 kuni 11, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Teisipäeva öösel on mõjusam kõrgrõhkkond, taevas on võrdlemisi selge ja ilm vaikne ning õhutemperatuur langeb 0 kuni -5 kraadini. Päeval avaldab Skandinaavia poolt survet aktiivne madalrõhkkond ja edelatuul tugevneb. Tihedamad pilved aga veel ei jõua ja meie ilm on võrdlemisi päikeseline ning sajuta. Õhutemperatuur on 9 kuni 12, meretuulega rannikul 5 kraadi ümber.

Kolmapäeval laieneb madalrõhkkond jõulisemalt üle Läänemere, muudab ilma pilvisemaks. Päeval võib siin-seal vihma sadada, kuid tõenäoliselt on sadu nõrk. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5, päeval 7 kuni 12, meretuulega rannikul ikka 5 kraadi piires.

Neljapäev jääme madalrõhkkonna mõjusfääri ja üle Eesti liigub sajupilvi. Vihmahoogude sekka võib ka lörtsi tulla, sest õhuvool pöördub loodesse ja saabuv õhumass on külmem. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 4 kuni 7, Ida-Eestis võib tõusta 10 kraadi lähedale.

Reedene prognoospilt on vastuoluline. Kui jätkub kõrgrõhkkonna tugevnemine, siis on saju võimalus väiksem ja põhjakaarest jätkub külmema õhu sissetung ning sel juhul on öine temperatuur 0 kuni +4 ja päevane 5 kuni 10 kraadi piires. Kui järjekordne Atlandi madalrõhkkondadest kõrgrõhuharja Euroopa lääneservas läbi murrab, siis jõuab Läänemere äärde taas ookeani kohalt soe õhumass.